Teambuildings training

Teambuildings training organiseren? Tijdens deze teambuildings training worden complexe doelen bereikt door theorie in praktijk te brengen. Leren, ontwikkelen en aanpassen door middel van ervaring staat binnen onze teambuilding centraal. Door naar uw doelen, knelpunten en barrières te kijken zijn wij in staat een teambuildings training op maat aan te bieden welke bijdraagt aan de samenwerking binnen uw team.

Doordat professionele trainers constant inspelen op de samenwerking, ontstaat er een continu leerproces waardoor uw doel wordt bereikt.

 

Avontuur, activiteit, spanning, natuur en samenwerking zijn de peilers binnen de teambuildings trainingen die wij u bieden.   

Zowel eenmalige teambuildings trainingen als trainingscyclussen organiseren wij tot in detail voor uw organisatie. Centipede Business Events werkt alleen samen met professionele en gecertificeerde trainers welke gespecialiseerd zijn in een combinatie van praktijk en theorie.

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor het bezorgen van de attracties en goede dienstverlening van jullie medewerker (chauffeur) Tot de volgende keer.

Oranjecomite Arkel