Nieuws

Nieuwsberichten


Winterspektakel!!!
Datum: 30-11-2010

Kerstsferen

Kerst is HET feest dat sfeer ademt door aankleding, gezellige activiteiten en niet te vergeten; eten en drinken! Centipede Events is ook hiervoor uw partner.


Wij geven uw evenement een extra dimensie door een ware kerstbeleving te creeëren! Wij beschikken over een breed aanbod van kerstactiviteiten en decoratie. Uw promotie acties zijn in goede handen bij onze kerstmeisjes die ook graag uw gasten voorzien van heerlijke chocolademelk en glühwein. Ook verzorgen wij uniek kerstentertainment zoals een reuze wandelende Kerstman van meer dan 3 meter hoog, knutselactiviteiten en Tirolerspelen. Lees meer...

Incentive in Sauerland

Een incentive die staat voor gezelligheid, warme sferen en actie.


Beleef samen met uw collega’s of vrienden een onvergetelijk avontuur in de bergen van het Sauerland op een snowboard of op ski’s. Bewonder de prachtige natuur in alle rust met een wandeling door de bergen. Tijdens de pauze in een berghut kunt u opwarmen met een heerlijke kop chocolademelk met slagroom. Lees meer…

Winter City Tour

Ontdek de oudste stad van Nederland in winterse taferelen; Noviomagum (Nijmegen)!

Leer de stad kennen door op zoek te gaan naar de mooiste plekjes. Beleef de geschiedenis en de moderne winkelstraten aangekleed in prachtige kerstsferen.
Op het einde van de middag wordt u heerlijk beloond met een stampottenbuffet. 

Informeer bij een van onze werknemers naar de mogelijkheden.

Kerstfeest in Nijmegen

Op zaterdagmiddag 18 december verzorgt zangkoor "Switch" uit Nijmegen, welke bekend is van het TV programma Korenslag, een spectaculaire show in de Molenpoort passage in Nijmegen. Al winkelend kunt u genieten van de prachtige kerstliedjes die zij ten gehoren zullen brengen!

Tevens nodigen wij u ook graag uit om samen met onze wandelende reuzen kerstman een kijkje te komen nemen in de levende kerststal.

U komt toch ook.....?< Terug
03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Zaterdag was super geregeld, iedereen heeft het erg naar zijn of haar zin gehad. Een volgende keer zal ik jullie weer bellen!

Hytorc, iPad Challenge