Nieuws

Nieuwsberichten


Nieuwsbrief September 2010
Datum: 27-09-2010

Populairste vergaderbreaks

Maak kennis met de geschiedenis van het schermen tijdens een Workshop Schermen en ga het duel aan met één van uw collega’s. Samenwerken staat centraal tijdens de Workshop Bamboe. De vergaderbreak Disc golf is de frisse variant op golfen. Gewapend met een frisbee loopt u in zo min mogelijk worpen the frisbee green. 
Richt uw aandacht op het blazoen en verplaats letterlijk uw gedachten met de Workshop Schieten.
Bij de gezellige Oud Hollandse spelen wordt u getest op behendigheid, snelheid en denkvermogen.
De gezelschapsspelen zorgen voor hilarisch vermaak. U wordt flink aan het denken gezet bij het oplossen van deze ludieke Brain Twisters.
Een uitdaging voor iedereen!

Management teambuilding

Centipede Business Events verzorgt samen met Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal een programma waarbij u letterlijk aan uw team bouwt. Met interactieve opdrachten gericht op management, leiderschap en communicatie wordt er gewerkt aan de vooraf gestelde doelen. Er ontstaat een intensieve samenwerking doordat wij met een indeling van kleine groepen werken. De creatieve opdrachten sporen aan tot werken op onbekend terrein. De bosrijke omgeving van Berg en Dal vormt het decor van deze teambuilding.
Lees meer 

Zwarte Pieten

Pepernoten, acrobatische kunsten, schmink en heel veel plezier is gegarandeerd tijdens de evenementen van Centipede Events. Zwarte Pieten die uw organisatie of winkelcentrum omtoveren tot één grote kinderspeelplaats en de kinderen op professionele wijze entertainen.

Wij bieden diverse activiteiten en entertainment voor verschillende leeftijden. Omdat ieder evenement uniek is, stellen wij graag een programma op maat samen aan de hand van uw wensen. Lees meer.

 

 < Terug
03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Wie is de Mol programma:

"Ik vond het een erg geslaagde activiteit!
Erg leuk om te doen en ook super dat jullie op locatie komen.
Echt Top!!".

Menzis