Teambuildingstraining

Teambuildingsdag

Teambuildingsdag organiseren? Tijdens deze teambuildingsdag worden complexe doelen bereikt door theorie in praktijk te brengen. Leren, ontwikkelen en aanpassen door middel van ervaring staat binnen deze teambuildingsdag centraal. Door naar uw doelen, knelpunten en barrières te kijken zijn wij in staat een teambuildingsdag op maat aan te bieden welke bijdraagt aan de samenwerking binnen uw team.

Doordat professionele trainers constant inspelen op de samenwerking, ontstaat er een continu leerproces waardoor uw doel wordt bereikt.

 

Avontuur, activiteit, spanning, natuur en samenwerking zijn de peilers binnen de teambuildingsdagen die wij u bieden.   

Zowel eenmalige teambuildingsdagen als trainingscyclussen organiseren wij tot in detail voor uw organisatie. Centipede Business Events werkt alleen samen met professionele en gecertificeerde trainers welke gespecialiseerd zijn in een combinatie van praktijk en theorie.

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Super klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!

Mecal, Samenwerkingszeskamp