Meningen klanten

Recensies klanten


Wij hebben zaterdag een fijne namiddag beleefd met jullie activiteit.
Jullie instructeur heeft dat heel goed gedaan.
Bedankt hiervoor


Trilec NVWie is de Mol programma:

"Ik vond het een erg geslaagde activiteit!
Erg leuk om te doen en ook super dat jullie op locatie komen.
Echt Top!!".


MenzisHet was een ontzettend geslaagde dag. Het weer was heerlijk en de spellen vielen ook erg in de smaak.
Ik heb er nog vele positieve reacties op mogen ontvangen. Ook jullie collega’s hebben gezorgd voor een onbezorgde en goed georganiseerde middag. Dank daarvoor.


Mudde Bouw"We vonden de kennismaking met Tai Chi erg geslaagd".


SNS BankWie is de Mol? op 25-09-2015: "Goede, duidelijke instructie, TOP. We hebben een hele gezellige middag gehad. Dank je wel!".


Taylor MatesWij willen jullie en de begeleidster nogmaals bedanken. De jongeren hebben erg genoten van de workshop schermen.


Hart en VaatgroepBedankt voor het bezorgen van de attracties en goede dienstverlening van jullie medewerker (chauffeur) Tot de volgende keer.


Oranjecomite ArkelHet was een super mooie dag en we hebben genoten… aan het weer lag het niet en zeker ook niet aan het spel en de spelleiding….
Aanbevelingswaardig !


Dela, Jongens tegen de MeisjesZaterdag was super geregeld, iedereen heeft het erg naar zijn of haar zin gehad. Een volgende keer zal ik jullie weer bellen!


Hytorc, iPad ChallengeSuper klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!


Mecal, SamenwerkingszeskampHet was geweldig georganiseerd en hebben allen volop genoten. Een mooie herinnering!! Dank hiervoor.

 


Argentum, Teambuilding 13-09-2014Personeel Centipede: zeer correct, hulpvaardig en vriendelijk in communicatie en begeleider van de evenementen heel vriendelijk, flexibel en professioneel.


Radbouduniversiteit 28-08-2014Ik kan alleen maar zeggen: het was geweldig, hou dit vol.

De (klant)vriendelijkheid bij het contact sprak mij heel erg aan. We komen terug!!


Anne Frank SchoolMede door Centipede hebben wij een leuke en geslaagde dag gehad!  


BiezeBedankt voor de prima organisatie.


Surgical TechnologiesBedankt voor de geweldige dag die jullie georganiseerd hebben, het was geweldig. Dit was onze tweede keer dat ons bedrijfsevenement is georganiseerd door Centipede Business Events en beide keren zijn ons zeer goed bevallen.


Ferro Electronic Material SystemsDe kwaliteit van het evenement was prima en het was zeer plezierig samenwerken met Centipede!


Maaswaal College WijchenHeel erg bedankt voor de goede organisatie van de Sluis en Bruggenspelen!


Stichting Volksfeesten WeespBedankt voor de voortreffelijke dag. De reacties waren onverdeeld positief, en de begeleiding was dik in orde! Het programma was leuk, verrassend en uitdagend! Compliment!


AytonDe dag was top, het was een erg leuk programma!


Vlastuin Rolling EquipmentIedereen was enthousiast, het was een leuke route en door deze goede ervaring komen we graag volgend jaar weer terug!


TI Food & NutritionOnze complimenten voor jullie goede organisatie!


ABN AMROBedankt voor de goede zorgen en natuurlijk de flexibele instelling!


Ceemo Engineering BVNamens het Genexisteam bedank ik Centipede Business Events voor de goede en leuke teambuildingsdagen. We hebben er met z’n allen van genoten.


Genexis BV
SNS Bank03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor de voortreffelijke dag. De reacties waren onverdeeld positief, en de begeleiding was dik in orde! Het programma was leuk, verrassend en uitdagend! Compliment!

Ayton