RIB, bugxter en tandem

Grote diversiteit, natuurrijke omgeving en samenzijn met als doel ontspanning en beter op elkaar ingespeeld raken zijn enkele elementen die binnen dit evenement centraal dienden te staan.

Met koffie, heerlijke koeken en kleine gebakjes worden de deelnemers ontvangen in Bilderberg Hotel in Wolfheze, midden op de Veluwe. Na een kort welkomstwoord van de directie kan iedereen genieten van een uitgebreid lunchbuffet. 

Verdeeld in diverse teams start het actieve deel van de dag. Dwars door de Veluwe razen de Bugxters over verharde paden, door de bossen en over provinciale wegen. In alle rust genieten van de natuur, gebeurd door het tweede team. Het opstappen en ‘samen fietsen’ op een tandem is ingewikkelder dan het lijkt, na een hevige lachbui toch gezamenlijk op weg! Samenwerking wordt op de proef gesteld, allereerst het afstappen…! Een praktische opdracht en een echte hersenkraker dienen zo snel en efficiënt mogelijk te worden opgelost.

De tandem weer op, op weg naar een volgend avontuur. De RIB boot vaart richting de fanatieke fietsers en aan de waterkant krijgen zij een reddingsvest overhandigd. Eenmaal in de RIB worden grotere snelheden behaald, stuiterend steken zij het meer over.

Even bijkomen met een blikje fris en een candybar. De route wordt vervolgd met het tweede vervoersmiddel, de Bugxter, welke garant staat voor snelheid en avontuur.  

In het hotel aangekomen, worden direct de ervaringen op tafel gegooid. Een gezellig en rumoerig aperitief is het resultaat. In een ongedwongen en informele sfeer worden diverse amuses genuttigd. 

Citaat contactpersoon: ‘De dag was precies zoals bedoeld en paste perfect bij deze groep.’

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Personeel Centipede: zeer correct, hulpvaardig en vriendelijk in communicatie en begeleider van de evenementen heel vriendelijk, flexibel en professioneel.

Radbouduniversiteit 28-08-2014