Kevertour met speedboot

Met verschillende soorten navigatiemiddelen start de tour in de authentieke Volkswagen Kevers. Tijdens de tour komen de gasten verschillende uitdagingen tegen die samen opgelost dienen te worden om vervolgens weer in te stappen en de route langs boerenakkers en uitgestrekte weilanden te hervatten.

In de kofferbak staat een picknickmand vol lekkernijen, midden in een weiland ontmoeten de groepen elkaar en genieten zij van een heerlijke picknick in de buitenlucht.

Na de lunch volgt een korte uitleg over het GPS systeem waarna de tocht te voet wordt voortgezet. Door het oplossen van puzzels, raadsels en kennisvragen over het bedrijf wordt het waypoint wat ingevoerd dient te worden duidelijk waardoor iedereen telkens een stapje dichter bij het eindpunt komt.   

De finish bestaat uit een verlaten weiland grenzend aan de Maas. Een rood puntje aan de horizon neemt langzaam de vorm van een RIB boot aan. Met deze Rigid Inflatable Boat, een snelle boot omringd door een tube, worden de gasten met snelheden van wel 65 km p/u naar de overkant gebracht. Even bijkomen en opwarmen met een kop chocolademelk bij de vuurkorven. 

Het laatste navigatiemiddel wordt overhandigd aan de teams, een blinde kaart. Hiermee worden de teams, zonder voorafgaand tekst en uitleg te krijgen, uitgedaagd. Een mooie opdracht om de samenwerking binnen een team te testen en te bevorderen.

“Bedankt voor het originele en zeer goed verzorgde bedrijfsevenement” aldus de contactpersoon.

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland