Busdropping & diner in tipi’s

De onderlinge samenwerking wordt direct op de proef gesteld met een aantal teambuildingsopdrachten. Bijvoorbeeld de 4 x 4 TeamTask. Hierbij draait het om samenwerking en inventiviteit. De kracht zit hier letterlijk in het team want de motor staat niet aan. Een mooi begin van een gevarieerd programma.
 
Wanneer de authentieke Greyhound Silverside bus uit 1948 het terras op komt rijden, worden de gasten uitgenodigd in te stappen. Zonder verdere uitleg of instructie vertrekken zij, op weg naar het onbekende.

Halverwege de rit verzoekt de buschauffeur de gasten de bus te verlaten. Midden in een weiland krijgen zij een GPS console overhandigd. Via diverse waypoints gaan de gasten in teams op zoek naar de volgende accommodatie.

Het bos, bedekt met verse sneeuw zorgt voor een sprookjesachtige ambiance. Met vuurkorven en warme chocolademelk komen de teams één voor één aan bij de eerste post. Een korte workshop boogschieten warmt iedereen weer een beetje op.

De gasten lopen richting de enige lichtbron in de omgeving. De lichtbron is een groot kampvuur dat voor de aaneengeschakelde tipi’s brandt. Een verwarmend drankje wordt bij binnenkomst aangeboden. Sfeervol gedekte tafels, schapenvachten op de grond en relax stoelen vol met grote kussens staan tussen de heaters, waardoor een knusse en intieme sfeer wordt gecreëerd.

Een uitgebreid buffet als beloning voor de wandeling door het koude bos staat klaar in één van de tipi’s. Een troubadours duo brengt letterlijk sfeer in de tent. 

Citaat contactpersoon: ‘Een super origineel idee om te dineren in tipi's de medewerkers kijken terug op een geslaagde dag en avond’.

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor de prima organisatie.

Surgical Technologies