organisatieburo

Organisatie evenementenburo

De roots van Centipede Events liggen in de Franse Ardennen. In 1991 is hier gestart met de organisatie van buitensportactiviteiten. Centipede Events is in 1994 officieel in Nederland opgericht. Tot de op de dag van vandaag organiseren wij, in zowel binnen- en buitenland, unieke en onvergetelijke belevenissen.

Vanaf 2009 specialiseren wij ons op twee gebieden; Business Events & Outdoor Events. Centipede Business Events kenmerkt zich door maatwerk, vraaggericht organiseren en exclusiviteit. Centipede Outdoor Events biedt sportieve arrangementen voor het midden- en klein bedrijf en particulieren.

Doelstelling
De kern van ons doel is en blijft hetzelfde; het creëren van een onvergetelijk evenement waar de visie en missie van uw organisatie als een rode draad doorheen loopt. Met passie, plezier en zonder grenzen vertalen wij uw wens naar een bijzondere beleving of gebeurtenis. Het doel waar wij ieder evenement naar streven is het organiseren van een unieke belevenis of onvergetelijke ervaring die klopt tot in het kleinste detail.

Werkwijze
In een eerste gesprek bespreken wij uw doelstelling en wensen. Vervolgens presenteren wij u enkele voorstellen waarin diverse opties worden beschreven en besproken. Wanneer de mogelijkheden in kaart zijn gebracht gaan wij van start met de organisatie. Tussentijds onderhouden wij contact en brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij nemen u de zorg en tijd uit handen en zijn in staat uw bedrijfsevenement, teambuildingstraining, vergaderarrangement of incentive tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Team
Binnen ons ambitieuze team heeft ieder zijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. Door elkaar uit te dagen en te completeren creëren wij keer op keer exclusieve evenementen met oog voor detail.

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor het bezorgen van de attracties en goede dienstverlening van jullie medewerker (chauffeur) Tot de volgende keer.

Oranjecomite Arkel