Roofvogel

Birds & bites

Mogelijke locatie
Het excentrieke Wijnfort Lent aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen is een contrastrijke plek: een bizar historisch gebouw tegen het decor van een surrealistisch Nederlands natuurlandschap, waarvan de geschiedenis zich laat lezen als een roman.

Event
Uw gasten worden hartelijk ontvangen door onze hostess. In de exclusieve gewelven krijgen uw gasten een welkomstdrankje en staan schalen met heerlijke sandwiches voor hen klaar.

Na het welkomstwoord (in uw regie) start de korte bedrijfspresentatie. Om een informele sfeer te creëren en persoonlijke aandacht te kunnen schenken aan uw gasten, nodigt onze hostess een deel van de groep uit haar naar buiten te volgen.   

Hier start de valkerij proeverij, een ontspannend en tevens actief event. Alle genodigden worden actief betrokken bij de workshop, waardoor u letterlijk proeft van deze eeuwenoude ambacht.

U komt oog in oog te staan met roofvogels en uilen en gaat er zelf mee werken. Het leggen van een valkeniersknoop, het draaien van de loer waarmee de valken worden getraind en het ontvangen van een roofvogel op uw handschoen zijn onderdelen die tijdens deze onvergetelijke workshop aan bod komen.

Bij binnenkomst ontvangen uw gasten een glaasje prosecco en kunnen zij  genieten van heerlijke amuses en verse oesters. Op de achtergrond speelt een troubadours duo welke informeel tussen de gasten door loopt en met korte anekdotes voor compleet entertainment zorgt.  

Aan het einde van de middag worden de foto’s getoond die tijdens het evenement zijn gemaakt. De foto’s dragen het logo en de slogan van uw organisatie.

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Heel erg bedankt voor de goede organisatie van de Sluis en Bruggenspelen!

Stichting Volksfeesten Weesp