Share business & experience

Mogelijke locatie
Restaurant Tante Loes; een perfecte combinatie van nieuwe zakelijkheid en ontspanning. Gedurfde architectuur, verrassend design en een adembenemend uitzicht over rivier de Rijn en de Skyline van Rhenen. 

Event
Uw gasten worden hartelijk ontvangen door onze hostess. In de exclusieve bar krijgen uw gasten een welkomstdrankje en staan schalen met heerlijke sandwiches voor hen klaar.

Na het welkomstwoord (in uw regie) start de korte bedrijfspresentatie. Om een informele sfeer te creëren en persoonlijke aandacht te kunnen schenken aan uw gasten, nodigt onze hostess een deel van de groep uit haar naar buiten te volgen.   

Gelegen aan het water in de bijzonder natuurrijke omgeving wordt u hartelijk ontvangen door uw kapiteins. Na een korte introductie, trekt u een waterdicht pak en een life jacket aan waarna u aan boord wordt geholpen. In deze spectaculaire RIB, vaart u met snelheden tot 85 km/u over de Rijn!  De spectaculaire RIB experience wordt vastgelegd door professionele fotografen, zodat uw gasten aan het einde van de middag nog eens plezier beleven aan deze unieke ervaring.   

Bij binnenkomst ontvangen uw gasten een cocktail die á la minute voor hen wordt bereid tevens kunnen zij genieten van heerlijke amuses en verse oesters. Op de achtergrond klinkt de unieke sound van een getalenteerde jazz saxofonist, welke het aperitief een bijzonder intieme sfeer geeft.

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

De dag was top, het was een erg leuk programma!

Vlastuin Rolling Equipment