Oranje leeuwen naar Afrika

Bereid je samen met je collega’s of vrienden voor op de oranje gekte! Speciaal voor deze volks gelegenheid hebben wij een leuk oranje item voor jullie klaarliggen…

Om in de stemming te komen bieden wij speciaal voor het WK een ludiek evenement waarbij ontspanning, enthousiasme en uiteraard het oer Hollandse doorzettingsvermogen aan bod komen. Leer de Afrikaanse gezelligheid kennen, stap letterlijk over grenzen en laat de brullende leeuw in jezelf los!

Verplaats jezelf in de echte profs met een potje voetbal, als één van de spelers van het levensgrote tafelvoetbalspel vertegenwoordig jij met je team de Nederlandse eer. 

"Laat je uit het veld niet slaan, want een leeuw op voetbalschoenen kan de hele wereld aan!"

Met een enorme wereldbal verplaatsen jullie het hele team over de grens om onze jongens naar een overwinning te juichen.

Test je voetbalbeen en leef mee met de voorbereidingen van ons team op het WK, daarna wordt met een heerlijke Afrikaanse samba sound op de achtergrond, uw lenigheid  getest tijdens het limbodansen.

"Samen zijn we sterk, eendracht maakt machtig hoe een klein land groot kan zijn. Is dat niet prachtig?"

Een stabiele basis is het belangrijkste, bouw met Afrikaanse bamboe een weg naar de top. De beste manier om de vijand te overwinnen is het ervaren van de andere cultuur. Met blaaspijpschieten en boogschieten maak je hierin vandaag een begin. 

De sterkste oranje fan wordt op ludieke wijze geëerd. Een ware huldiging vindt plaats en uiteraard wordt de volume productie van de fans hier alvast getest!

Oranje uitbreidingen
- Creëer samen de ultieme beat voor in het stadion met een percussieworkshop.
- Verplaats je in de Afrikaanse jacht en pak de speer op.

Kosten
Wij bieden de sportieve activiteiten “Oranje Leeuwen naar Afrika” aan vanaf € 25,00. Genoemde prijs is exclusief btw en geheel afhankelijk van uw groepsgrootte.

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Mede door Centipede hebben wij een leuke en geslaagde dag gehad!  

Bieze