City tour & kookclinic

De oudste stad van Nederland; Noviomagum wordt vandaag ontdekt! Voor de cultuurbarbaren staat een fotozoektocht op het programma, voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verhaal achter deze stad ligt een GPS en routebook klaar.

Een deel van de groep ontdekt de stad aan de hand van foto’s uit het centrum. Leer de stad kennen door op zoek te gaan naar de mooiste plekjes en beleef de geschiedenis en de moderne winkelstraten! Het andere deel van de groep trekt met behulp van het Global Positioning System van de Waalkade naar het Kronenburgerpark om hier cultuur op te snuiven met behulp van het routebook.

Op een aantal mooie plekjes komen de gasten één van onze instructeurs tegen welke hen een aantal werkgerelateerde quizvragen voorlegt… Daarnaast wordt de creativiteit van de teams getest met ingewikkelde opdrachten!

Eind van de middag komt iedereen langzaam binnen druppelen in het restaurant. In de tuin van het restaurant genieten alle gasten nog even van de zon onder het genot van een drankje. Wanneer iedereen terug is van de city tour worden de winnende teams gehuldigd!

Uiteraard starten de verliezers in de keuken, zij zijn verantwoordelijk voor de eerste hapjes. Onder leiding van de meester-kok leren zij de kneepjes van het vak. Een heerlijk amuse diner wordt vervolgens geserveerd.

Genieten van cultuur, ontspannen met uw collega’s en voor elkaar koken zijn de ingrediënten die deze dag tot een smakelijk succes maken!

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Het was geweldig georganiseerd en hebben allen volop genoten. Een mooie herinnering!! Dank hiervoor.

 

Argentum, Teambuilding 13-09-2014