Bourgondisch lenteprogramma

Een prachtige wandeling door de polder brengt de gasten in de landelijke theetuin. In deze ontspannen sfeer genieten zij van een heerlijke high tea, voor degenen die toe zijn aan iets sterkers staat er een lekkere kop koffie met roomsoesjes en bonbons klaar. 

Er groeit en bloeit hier van alles! Een korte wandeling door de tuinen brengt hen bij de vijver waar de fietsen al klaar staan. De dijken worden getrotseerd en de polder verandert langzaam in een bosrijke omgeving. Onderweg wordt een teamopdracht uitgevoerd. Met bamboe en elastieken wordt hier een indrukwekkend bouwwerk in elkaar gezet. De uitdaging ligt hem in het verplaatsen van water van A naar B via de creatieve piramides.

Aangekomen in Groesbeek wordt iedereen hartelijk ontvangen in het weiland bij de boer! Een strak gedekte tafel en de rijk gevulde salades nodigen uit aan tafel te gaan voor een heerlijke boerenlunch midden in het veld. Een heerlijk glaasje prosecco mag hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Geheel in stijl komt na de lunch de luxe paardentram voorrijden. Een rustige rit over het boerenland leidt naar de biologische wijnhoeve voor een rondleiding tussen de wijnranken. Een bijzondere biologische wijngaard waar milieuvriendelijke en smaakvolle wijnen worden geproduceerd.  

Na de wijnverkenning en natuurlijk de proeverij rijdt de koets weer voor en brengt het traditionele vervoer u naar Restaurant De Wolfsberg waar u kunt genieten van een prachtig weids uitzicht over Groesbeek. Een aperitief met aansluitend een 3-gangendiner vormen een gezellig, ontspannend en uiteraard Bourgondische afsluiting van deze heerlijke lentedag! 

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Namens het Genexisteam bedank ik Centipede Business Events voor de goede en leuke teambuildingsdagen. We hebben er met z’n allen van genoten.

Genexis BV