Challenge Day

Vroeg uit de veren voor de deelnemers, want de teams komen uit heel Nederland (een aantal zelfs uit Duitsland!!) Fris en fruitig ontvangen de teams bij de entree de nodige info, waaronder een plattegrond en spelschema’s. Allereerst teamspirit kweken met daarbij een lekkere kop koffie! 

De heupen worden losgemaakt met een lekkere salsa beat op de achtergrond. Een korte Zumba workout en iedereen is klaar voor actie.

 

De teams starten de strijd, volledig uitgedost en vol energie begint de competitie. Fel gekleurde shirts schieten voorbij op de hindernisbaan, knieën worden op de proef gesteld tijdens het beachvolleybal, verborgen fanatisme borrelt op tijdens het levend tafelvoetbalspel en zowel spierballen als gewicht worden in de strijd gegooid bij het touwtrekken.

Tussen de spelen door vindt een picknick op het veld plaats waarna met herwonnen energie het tweede deel van de challenge begint.

Een ludieke prijsuitreiking waarbij in verschillende categorieën prijzen werden uitgereikt: het winnende team, de poedelprijs, de koude douche, de ultieme krachtpatser en natuurlijk de sportiviteitprijs. De champagne spuit door de zaal waarna gedanst en gefeest wordt.

‘Een goed georganiseerde dag die professioneel is verlopen. Vooral de focus op veiligheid is een grote plus! Volgend jaar een strijd in een andere setting… 

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Onze complimenten voor jullie goede organisatie!

ABN AMRO