Sportief vergaderarrangement

Deze dag is de kick-off van de samenwerking en tevens een introductie op de studie die alle gasten naast het werk gaan volgen. Bij binnenkomst ontvangen alle gasten een badge, welke uit te vouwen is tot naamkaartje. Na een kop koffie met plaatselijke lekkernijen zoals domtorentjes en boterspritsen start de introductie.

Door korte blokken aan te bieden blijft het concentratieniveau hoog. Begeleiders en gasten vertrekken naar de binnentuin voor een aantal ontspannende en sportieve opdrachten. Onderdelen als skilattenrace, en vliegend tapijt zorgen voor humor en geven een duidelijk beeld van de mate van samenwerking en assertiviteit binnen de groep.

 

’s Middags wordt gezamenlijk geluncht, waarna het tweede deel van de meeting plaatsvindt. Videopresentaties, inspirerende sprekers en interactieve onderdelen geven op unieke wijze de bedrijfscultuur en organisatiestructuur weer.

Per solex vertrekken de gasten naar de dinerlocatie, door middel van raadsels en cryptische omschrijvingen dient de locatie te worden bereikt. In de boerderij wordt een aperitief met een amuse geserveerd. Als de tussendeuren worden geopend, nemen de  gasten plaats aan de strak gedekte tafel. De boodschap: “Klassiek en modern komen samen”, wordt hiermee onderstreept.

‘In een eerste gesprek hebben wij onze wensen op tafel gelegd. Alle speerpunten waren terug te vinden tijdens deze dag! Wij hadden het zelf niet beter kunnen doen.’

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Mede door Centipede hebben wij een leuke en geslaagde dag gehad!  

Bieze