Vergaderarrangementen

Heidagen

In de middag worden de gasten ontvangen in het landelijk gelegen conferentiecentrum. Op de Petit fours bij de koffie wordt duidelijk wat het hoofdonderwerp voor de komende dagen is.

De gasten worden uitgenodigd om mee naar buiten te wandelen. De eerder ontvangen kartonnen platen worden hier in een handomdraai omgebouwd naar kruk, waarop iedereen plaats kan nemen. Middels een persoonlijke en korte videopresentatie wordt een helder beeld gecreëerd van de te behandelen zaken.  

Gekleurd licht en muurprojecties geven iedere vergaderruimte haar eigen thema en brengt de juiste energie bij de gasten naar boven. In de zalen vinden mini-congressen plaats. Een diner waarbij iedere gang aan een andere tafel wordt genuttigd vormt een informele afsluiting van de eerste dag.

De volgende ochtend is gereserveerd voor vergadering in subzalen. Na de lunch komt iedereen samen in een aaneengeschakelde zaal voor het centrale gedeelte.

In de namiddag maken de gasten op bijzondere wijze kennis met de elementen van de natuur. Vuurlopen, vliegeren en een workshop zandsculpturen maken zorgen voor (ont)spanning en sensatie. Een aperitief met amusediner vormt de informele afsluiting van deze heidagen.

‘Een creatieve invulling van onze jaarlijkse heidagen, heeft geleid tot een betere werksfeer waarmee meer resultaat is geboekt. Erg prettig om te kunnen vertouwen op een organisatie die alles naadloos op elkaar aan laat sluiten.’

Offerte aanvragen 

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Wie is de Mol programma:

"Ik vond het een erg geslaagde activiteit!
Erg leuk om te doen en ook super dat jullie op locatie komen.
Echt Top!!".

Menzis