Pasen en Koninginnedag

Pasen en Koninginnedag zijn weer in aantocht! Om de bezoekers van uw winkelcentrum te verrassen bieden wij o.a. de onderstaande ludieke promotionele activiteiten. Voor meer activiteiten of een voorstel op maat kunt u contact met ons opnemen.

Pasen
Een vrolijke grote paashaas huppelt vrolijk rond en biedt de bezoekers een chocolade eitje aan. De levende bloem Fleur vrolijkt iedereen op met een kort gedichtje en een mooie bloem! Voor de bezoekertjes die van zoetigheid houden maakt Koos de kip een knalgele suikerspin!Een leuke activiteit voor de kleine bezoekers is het knutselen van een paasbutton. De creatieve paashaas animeert en assisteert de kinderen. Wanneer de versiering helemaal naar wens is tovert de paashaas er een button omheen!  

Koninginnedag
De uitgedoste en hoffelijke lakeien maken de bezoekers het hof en bieden hen een koninklijk snoepje aan. Middelpunt van de dag; Madame du Bon Ballon. Geheel gehuld in oranje kledij deelt zij met een gulle lach oranje ballonnen uit.

Offerte aanvragen 

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Het was een ontzettend geslaagde dag. Het weer was heerlijk en de spellen vielen ook erg in de smaak.
Ik heb er nog vele positieve reacties op mogen ontvangen. Ook jullie collega’s hebben gezorgd voor een onbezorgde en goed georganiseerde middag. Dank daarvoor.

Mudde Bouw