Incentive in Spanje

’s Ochtends vroeg worden de gasten opgehaald met minibusjes waarin zij slechts minimale informatie krijgen. Via een cd, ingesproken door de direct leidinggevende, vernemen zij waar deze rit hen naartoe brengt, Schiphol….

Op het vliegveld ontvangt iedereen een gevulde rugzak met een Lonely Planet en zakgeld. Voordat de trip van start gaat, eerst een snel ontbijtje met een lekkere kop koffie op het vliegveld! 

Na een korte vlucht, staan voor het vliegveld de stoere landrovers gereed. De sleutels worden overhandigd en samen met een instructeur start de tour. De drukke stad verandert al snel naar sereen en natuurrijk. Middenin de natuur neemt de gids het over. Te voet volgt een indrukwekkende wandeling door het natuurpark. Op het hoogste punt, treffen zij de indrukwekkende heli, met draaiende rotorbladen!   

Nabij het hotel wordt de landing ingezet. Wanneer iedereen zich heeft opgefrist nodigt de plaatselijke chef hen uit voor een tapas diner dat de kok live gaat bereiden op het terras. In de oranje gloed van de avondzon komen de indrukken van de dag nog eens voorbij.

De ochtend begint de dag energiek met Tai Chi op het strand. Na een korte wandeling wordt het ontbijt genuttigd in het park. Een bezoek aan het archeologische museum in Alicante biedt een kijkje in het verleden van de provincie. ’s Middags gaat iedereen zijn eigen weg, sommigen wandelen naar het strand, anderen blijven in het centrum voor een hapje en een drankje.

Een wijnproeverij tussen de wijnranken van de plaatselijke boer brengt ontspanning en een intieme sfeer. Het diner wordt begeleid door een Cantante (spaanse zanger) met gitaar. Een mooie afsluiting van een aantal unieke dagen in Alicante.

‘Een perfect georganiseerde reis waarbij ik mij volledig kon ontspannen, net als alle anderen. Ons doel is bereikt! Door bijzondere belevenissen en de ongedwongen sfeer hebben wij elkaar op geheel andere wijze leren kennen.’

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor het bezorgen van de attracties en goede dienstverlening van jullie medewerker (chauffeur) Tot de volgende keer.

Oranjecomite Arkel