Sinterklaasprogramma

Sinterklaasactiviteiten

De kinderen die vandaag een bezoek brengen aan het winkelcentrum worden opgeleid tot professionele hulppieten! De kinderen leren over daken te balanceren en pakjes in de schoorsteen te gooien. Dit alles natuurlijk onder leiding van getrainde pieten die hen de kneepjes van het vak bijbrengen. Uiteraard staat zwarte piet klaar met strooigoed waarna zij naar het volgende onderdeel mogen.

Hyperactieve pieten rijden razendsnel door het winkelcentrum, pepernoten vliegen in het rond en natuurlijk krijgt iedereen een handje strooigoed!

De kids worden na de pietenschool omgetoverd tot echte pietjes. Bij schminkpiet worden vele gezichten zwart geschminkt en bij de creatieve knutselpieten fabriceren de hulppietjes in spé een hippe pietenmuts.

De kinderen zijn nu bijna echte hulppiet en krijgen een zwarte pietendiploma. Slechts een ding ontbreekt; een handtekening van Sinterklaas. Eén voor één mogen de kinderen bij de goedheiligman op schoot, vrolijk en trots laten zij het verdiende pietendiploma zien!

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Het was een super mooie dag en we hebben genoten… aan het weer lag het niet en zeker ook niet aan het spel en de spelleiding….
Aanbevelingswaardig !

Dela, Jongens tegen de Meisjes