Walking dinner met exclusief vervoer

Na een dag vol meetings worden de gasten in de gelegenheid gesteld zichzelf op te frissen. In de lobby wordt iedereen hartelijk welkom geheten en de chique koetsen met op de bok koetsiers met hoge hoeden en lange jassen rijden voor. Een mooie koetsrit door Berg en Dal en Nijmegen, brengt hen naar het eerste restaurant.

De prosecco wordt geschonken als welkomstdrankje en de gasten gaan aan tafel voor een heerlijk voorgerecht. Iedere groep start in een restaurant met een typische stijl, modern, landelijk, sjiek en industrieel zijn de stijlen waarin de gasten hun verschillende gangen nuttigen.

Onder begeleiding van hostess en stadsgids, wandelen de gasten naar het volgende restaurant. Onderweg vertelt de gids allerlei interessante feiten over bezienswaardigheden in het centrum van Nijmegen. In geheel andere stijl arriveren zij in het restaurant waar een glaasje wijn wordt ingeschonken bij binnenkomst en vervolgens het hoofdgerecht geserveerd word.

Een korte wandeling met tekst en uitleg over het oude stadscentrum brengt hen bij het lounge café. Een relaxte jazz sound verzorgd door de live saxofonist, goede koffie en de lekkerste mini-desserts die a la minute worden bereid, nodigt uit tot goede gesprekken en een ontspannen sfeer.

Aan het einde van de avond komt de ouderwetse, felrode dubbeldekker voorrijden. Met deze bus worden de gasten terug naar het hotel gebracht.

Citaat contactpersoon: “Een succesvolle avond wat heeft geleid tot veel positieve reacties van de gasten.”     

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

De dag was top, het was een erg leuk programma!

Vlastuin Rolling Equipment