Abseilen van een woontoren

Een opvallende actie om een gebouw of project letterlijk het middelpunt van de dag te maken! Abseilen van een woontoren, het project vormt letterlijk het hoogtepunt van de dag.

Gezekerd door onze professionele begeleiders starten uw gasten deze uitdaging. Deze dag kan het gebouw of project vanuit een ander perspectief bewonderd worden. Vanaf de top van het gebouw dalen de gasten af, tot ze weer met beide benen op vaste grond staan.

 

Een spectaculaire activiteit, welke door velen als onvergetelijk wordt ervaren! De locale pers maakt deel uit van deze bijzondere actie, een uitstekend promotiemiddel!

Het abseilen is te completeren met tenten waar drankjes en amuses geserveerd worden tijdens de uitleg over het project door één van uw medewerkers. Tevens kunnen wij luchtkussens of Climbing Palms plaatsen, zodat het ook de kleine bezoekers aan niets ontbreekt.  

Voor meer cases van bedrijfsevenementen kunt u onderstaande link volgen.

Abseilen van een woontoren

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Het was een ontzettend geslaagde dag. Het weer was heerlijk en de spellen vielen ook erg in de smaak.
Ik heb er nog vele positieve reacties op mogen ontvangen. Ook jullie collega’s hebben gezorgd voor een onbezorgde en goed georganiseerde middag. Dank daarvoor.

Mudde Bouw