Mega waterestafette

Gewoonlijk rijden er auto’s, in de haven zijn slechts enkele mensen aan het werk in de haven… Vandaag is de hele stad uitgelopen om het jaarlijkse Sluis & Bruggenfeest bij te wonen. 

Volledig uitgedost verschijnen de eerste drie deelnemers aan start. De teams starten met de estafette welke gedeeltelijk op het water en gedeeltelijk op het land uitgevoerd wordt. De sportcommentator doet verslag van de wedstrijd zodat het publiek het geheel op de voet kan volgen. 

Tijdens het eerste onderdeel lopen de afgevaardigden met grote waterschoenen naar de overkant, niet zo makkelijk als gedacht!!! Terug aan de kant is het aan het tweede teamlid, met het oud-Hollandse spel zaklopen, vertrekken zij richting de kano´s voor een parcours over het water. 

Bij de watermatten aangekomen rennen (lees: kruipen) de deelnemers over de matten naar de trampoline. Het is niet alleen een strijd om dit parcours af te leggen, ook een behoorlijke strijd om droog te blijven!

Via tunnels en muren bereiken zes teamleden het touwladderbelspel. Een wiebelende touwladder á la ter land ter zee en in de lucht is het één na laatste onderdeel van de estafette.

Tijdens de estafette verzamelen de teams puzzelstukken, het team dat de puzzel het snelst heeft opgelost, mag verder naar de raftboot. Het hele team springt in de boot en peddelt voor het leven, de sterkste van het team ondersteunt hen door de boot vanaf de kant voort te trekken. Een zware estafette voor de deelnemers, top entertainment voor het publiek!

Citaat contactpersoon: ‘Een ludieke en zware estafette. De deelnemers zijn moe maar zeker voldaan. Iedereen heeft een super dag gehad!’

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Super klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!

Mecal, Samenwerkingszeskamp