Incentive Sauerland

Beleef avontuur in de bergen van het Sauerland op een snowboard of op ski’s. Bewonder de prachtige natuur in alle rust met een wandeling door de bergen, tijdens de pauze in een berghut kunt u opwarmen met een kop chocolademelk met slagroom.

’s Middags staan er gidsen voor u klaar om per mountainbike het gebied te verkennen. In diverse niveaus word deze mtb tour aangeboden gereden, daag uzelf uit of verken het gebied in een rustig tempo.

Per sneeuwscooter word u opgehaald om vervolgens met hoge snelheid de bergen in te rijden. Aangekomen bij een berghut, hangt de glühwein al op te warmen boven het vuur.

Binnen is het heerlijk warm en kunt u gaan genieten van een uitgebreid diner. Na het dessert krijgt u een fakkel overhandigd. Gewapend met sneeuwschoenen en fakkels loopt u terug naar uw verblijf. 

Een incentive die staat voor gezelligheid, warme sferen en actie.

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Super klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!

Mecal, Samenwerkingszeskamp