Teambuilding in de herfst

Na de vakantie behoefte om weer een team met elkaar te vormen? Is de motivatie van uw medewerkers achtergebleven op de Bahamas? Het zijn uw mensen die de organisatie maken.

Wij bieden in samenwerking met een trainingsbureau een compleet trainingspakket met zowel een theorie- als een praktijkgedeelte.

In een voorgesprek worden uw behoeftes en uw doelstellingen bepaald. In het eerste dagdeel wordt hier theoretisch op in gegaan. De trainers inspireren de deelnemers continue om het beste uit zichzelf te halen. Interactie vinden wij dan ook erg belangrijk.

Dit wordt in het tweede dagdeel buiten in praktijk gebracht. Dat doen we niet door allerlei oefeningen en rollenspelen maar door middel van activiteiten. Deze zijn gebaseerd op 4 pijlers. Namelijk: vertrouwen, leiderschap, communicatie en probleemoplossend.

Aantal voorbeelden van activiteiten:

Portofoonopdracht (communicatie): De teams krijgen de route van het andere team mee. Via de portofoon dienen de juiste coördinaten met de andere groep te worden gecommuniceerd.

Rivieropdracht (probleemoplossend): De deelnemers moeten een vlak in het veld (rivier) oversteken met behulp van slechts twee palen. Gauw komt men erachter dat een derde paal nodig is om aan de overkant te komen. Hoe wordt dit probleem opgelost binnen een bepaald tijdsbestek?

Na elke opdracht worden de deelnemers kort door de trainer geëvalueerd.

Tijdens de afsluiting van de dag is er een evaluatie in groepsverband. Naar wens is het mogelijk om naderhand contact met u op te nemen om te evalueren hoe het na de training is gegaan.

De dagdelen zijn uiteraard ook los te boeken. Vraag meer informatie op bij een van onze medewerkers op telefoonnummer: 024-3609578.

     

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor de voortreffelijke dag. De reacties waren onverdeeld positief, en de begeleiding was dik in orde! Het programma was leuk, verrassend en uitdagend! Compliment!

Ayton