Buggy, speedboot en helikopter

De gasten werden hartelijk ontvangen op de locatie van Jachtslot de Mookerheide met een kop koffie en regionaal gebak. Voordat ze het wisten stond er een begeleider van Centipede voor ze en nam ze mee naar buiten. Voor de meesten was het nog een verrassing wat er ging gebeuren.

Buiten stonden de buggy’s al klaar. Omdat het regende kregen de deelnemers poncho’s uitgereikt. Ze stapten de buggy’s in en stoven gelijk weg. Uiteindelijk kwamen ze bij de Waal aan waar een tent klaar stond met een luxe picknick.

Terwijl ze zaten te genieten van de lunch, kwam er in de verte met hoge snelheid een speedboot op hen af. Ze mochten instappen en scherend over de golven beleefden ze een enorme adrenalinekick. De deelnemers werden gedropt bij een weiland waar een oorverdovend lawaai hen tegemoet kwam. Ze vielen van de ene verbazing in de andere en mochten tot hun grote verrassing in de gereedstaande helikopter plaats nemen. In 15 minuten werd er over de omgeving van Groesbeek, Berg en Dal en Nijmegen gevlogen. Nog trillend op hun benen stapten ze weer de speedboot in die hen terugbracht naar de buggy’s.

Met nog een grote ronde in de buggy’s kwamen ze uiteindelijk weer terug bij de startlocatie. Tijdens de borrel met lekkere hapjes werden de ervaringen met elkaar gedeeld. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt en vonden het helemaal geweldig!

‘Iedereen heeft het helemaal top gehad en waren bijzonder enthousiast ondanks de modder en de regen. Maar dat maakte het toch ook wel weer leuker. Ik ben zeer tevreden’ aldus de contactpersoon.

          

  Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Het was een ontzettend geslaagde dag. Het weer was heerlijk en de spellen vielen ook erg in de smaak.
Ik heb er nog vele positieve reacties op mogen ontvangen. Ook jullie collega’s hebben gezorgd voor een onbezorgde en goed georganiseerde middag. Dank daarvoor.

Mudde Bouw