Zomerprogramma

Zomeractiviteiten

De zon hoog aan de hemel, blote voeten gestoken in teenslippers en een glimlach op het gezicht van de winkelende bezoekers.De binnenstad van Nijmegen staat in het zonnetje en dat is duidelijk te zien aan alle feestelijke aankleding en de uitdagende zomeractiviteiten. 

Voorbijgangers ontvangen niet alleen een stralende lach van de hoela girls, ook krijgen zij een frisbee met daarop een warme wens van het winkelcentrum. Deze dag is het winkelcentrum omgetoverd tot zomers strand met metershoge palmbomen en hoge golven in het zicht!

In de reusachtige palmbomen klimmen kinderen als kleine aapjes naar boven, op zoek naar de kokosnoot. Een uitdagende activiteit waarbij veiligheid wordt gehandhaafd door professionele begeleiding. De hoge golven worden getrotseerd op de surfsimulator, de ultieme balansoefening.

Alle bezoekers van het winkelcentrum zijn door deze zomerse activiteiten helemaal klaar voor de vakantie. Laat de zomer nu maar komen!

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor het bezorgen van de attracties en goede dienstverlening van jullie medewerker (chauffeur) Tot de volgende keer.

Oranjecomite Arkel