teambuilding

Teambuildingstraining

Tijdens deze teambuildingstraining worden complexe doelen bereikt door theorie in praktijk te brengen. Leren, ontwikkelen en aanpassen door middel van ervaring staat binnen onze teambuilding centraal. Door naar uw doelen, knelpunten en barrières te kijken zijn wij in staat een teambuildingstraining op maat aan te bieden welke bijdraagt aan de samenwerking binnen uw team.

Doordat professionele trainers continue inspelen op de samenwerking ontstaat er een continue leerproces waardoor uw doel wordt bereikt. Avontuur, activiteit, spanning en samenwerking zijn de peilers binnen de teambuildingstrainingen die wij u bieden.   

Zowel eenmalige trainingen als trainingscyclussen organiseren wij tot in detail voor uw organisatie. Centipede Business Events werkt samen met professionele en gecertificeerde trainers welke gespecialiseerd zijn in een combinatie van praktijk en theorie.

Hieronder vindt u een case van teambuildingstrainingen. 

Outdoor teambuildingstraining
Management teambuilding
Exclusieve teambuilding                                                                        

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Super klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!

Mecal, Samenwerkingszeskamp