Incentive in de Ardennen

Actie, spanning maar ook zeker ontspanning voeren in de Ardennen de boventoon. Verleg uw grenzen, alleen of samen met uw team!

U verblijft in het land van Ourthe en Aisne waar u welkom geheten wordt in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Na een plaatselijk gebrouwen Durboyse biertje ontvangt u de sleutel van uw kamer van de hostess, op uw bed treft u het programma voor de volgende dag.     

’s Ochtends start de dag met een goed ontbijt, waarna u wordt uitgenodigd met de begeleider mee naar buiten te gaan. Met een gevulde rugzak gaat u, samen met uw team van start met de kanotocht. Onderweg komt u een mooie plek tegen waar u een teamopdracht vervult. Na de opdracht kunt u genieten van een uitgebreide picknick aan de rand van het bos.

Met behulp van een GPS navigatiesysteem loopt u gezamenlijk terug. Aangekomen bij het eindpunt staat uw kliminstructeur klaar. Gezekerd door onze kliminstructeur legt u de laatste meters af.

In het hotel aangekomen kunt u in de bar terecht voor een aperitief. Met hoofdlampen op vertrekt u naar de dinerlocatie. In het klassieke Chateau wordt er een heerlijk diner geserveerd, geniet als een Belgische Bourgondiër. 

De kans is groot dat u deze dagen nog lang herinnert als een indrukwekkende en avontuurlijke ervaring!

Offerte aanvragen  

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Mede door Centipede hebben wij een leuke en geslaagde dag gehad!  

Bieze