Incentive in de Ardennen

Actie, spanning maar ook zeker ontspanning voeren in de Ardennen de boventoon. Verleg uw grenzen, alleen of samen met uw team!

U verblijft in het land van Ourthe en Aisne waar u welkom geheten wordt in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Na een plaatselijk gebrouwen Durboyse biertje ontvangt u de sleutel van uw kamer van de hostess, op uw bed treft u het programma voor de volgende dag.     

’s Ochtends start de dag met een goed ontbijt, waarna u wordt uitgenodigd met de begeleider mee naar buiten te gaan. Met een gevulde rugzak gaat u, samen met uw team van start met de kanotocht. Onderweg komt u een mooie plek tegen waar u een teamopdracht vervult. Na de opdracht kunt u genieten van een uitgebreide picknick aan de rand van het bos.

Met behulp van een GPS navigatiesysteem loopt u gezamenlijk terug. Aangekomen bij het eindpunt staat uw kliminstructeur klaar. Gezekerd door onze kliminstructeur legt u de laatste meters af.

In het hotel aangekomen kunt u in de bar terecht voor een aperitief. Met hoofdlampen op vertrekt u naar de dinerlocatie. In het klassieke Chateau wordt er een heerlijk diner geserveerd, geniet als een Belgische Bourgondiër. 

De kans is groot dat u deze dagen nog lang herinnert als een indrukwekkende en avontuurlijke ervaring!

Offerte aanvragen  

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Super klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!

Mecal, Samenwerkingszeskamp