Segway of e-step stadstocht

Hartje centrum staat bij aankomst gebak en koffie klaar. Geheel volgens de groene gedachte, wordt de stad vandaag verkend per segway of e-step.

Om het bijzondere vervoersmiddel te leren kennen, krijgen de deelnemers een korte training om de basisrijvaardigheden onder de knie te krijgen. Op de kinderkopjes van het marktplein is dit een mooie uitdaging! Wanneer het rijden soepel verloopt start de tour door het centrum van de stad.

De route leidt naar natuurrijke omgeving net buiten het centrum. Onderweg worden op bijzondere plekken een aantal dilemma’s aan de teams voorgelegd.  

Uiteindelijk komen de teams aan bij de Waal. Hier ligt de RIB voor hen klaar. Na een korte safety instruction, helpt de kapitein iedereen aan boord waarna de heftige ervaring op het water van start gaat. 

In de haven van Nijmegen worden de deelnemers aan wal gezet. De route wordt vervolgd, maar deze keer wandelend met een GPS als navigatiemiddel. Een korte wandeling brengt u naar het eindpunt, een gezellig eetcafé. Na een hapje en een drankje, wordt tijdens het diner nog enthousiast nagepraat over deze onvergetelijke experience.

Citaat contactpersoon: ‘Groen, avontuurlijk en onvergetelijk! Leuk om in relatief korte tijd op verschillende manieren een stad te ontdekken.’

Offerte aanvragen

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Bedankt voor de goede zorgen en natuurlijk de flexibele instelling!

Ceemo Engineering BV