Theaterworkshop

Theaterprogramma

In het pitoreske stadje Culemborg worden de gasten ’s ochtends ontvangen door de gastheer en gastvrouw. Met verse koffie en  Petit Fours wordt iedereen verwelkomd in het plaatselijk theater. Om de sfeer van de dag neer te zetten worden de gasten naar de theaterzaal geleid waar zij deelnemen aan een theaterworkshop.

Collega’s worden clowns, grote mensen worden kleine mensen en andersom. Diverse theatertechnieken zoals mime, improvisatie, clownerie en het in ontvangst nemen van applaus komen tijdens de workshop aan bod.

Na een korte onderbreking met een lunch en een stadswandeling starten we met de tweede workshop.

Elk team krijgt de opdracht een echte brug te bouwen. Met KneX: technisch 'speelgoed' wat zeer geschikt is om ingewikkelde en mooie bouwwerken mee te construeren. De teams dienen een aantal regels en criteria te handhaven bij het bouwen van hun brug met als doel: Alle individuele bruggen moeten aan elkaar geschakeld worden tot één grote brug!

Alle teamvaardigheden en al dan niet aanwezigheid van leiderschap en creativiteit zijn bepalend voor het slagen van de opdracht. Het doel is behaald wanneer een op

Citaat contactpersoon: ‘Het aanbod sloot goed aan bij doelstellingen. Programma was leuk, verrassend en uitdagend. Compliment!’  

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

20-10-2015
Nieuw: Ik Hou Van Holland

Het was geweldig georganiseerd en hebben allen volop genoten. Een mooie herinnering!! Dank hiervoor.

 

Argentum, Teambuilding 13-09-2014